Grelnik vode | EKOSEN

Grelnik vode

Grelnik OGB SMART

Gorenje je za svoje najzahtevnejše kupce izdelalo električni grelnik vode z LCD zaslonom z upravljanjem na dotik. Grelniki serije OGB so opremljeni z naprednim inteligentnim elektronskim regulatorjem, ki poleg nastavitve in prikaza temperature vode grelniku, nudi nove upravljalne funkcije, kot so časovno upravljanje delovanja, prikaz vsebnosti vode v kotlu, nastavitev več dnevne odsotnosti, hitro segrevanje, diagnostiko napak in druge.

 
prihranite do 30 %
električne energije!
Najpomembnejša novost
Najpomembnejši je t.i. »SMART« način delovanja. Grelnik na podlagi snemanja navad uporabnika po določenem časovnem obdobju namreč sam izračuna optimalni način delovanja, ki omogoča minimalno potrošnjo električne energije potrebno za zadovoljitev potreb uporabnika. V načinu delovanja 'SMART' nam tako grelnik vode OGB SMART prihrani kar do 30 % električne energije.
LCD zaslon s SMART
upravljanjem

Snemanje navad uporabnika preveri, v katerih časovnih obdobjih in v kakšnih količinah uporabnik troši toplo vodo.

Vklop »SMART« funkcije, ki na osnovi snemanja navad uporabnika, izračuna optimalni način delovanja grelnika in tako omogoča minimalno potrošnjo električne energije.

Nastavitev večdnevne odsotnosti, pomeni izključitev delovanja grelnika vode za izbrano obdobje, v tem času je grelnik nastavljen na zaščito temperature proti zmrzovanju. Po preteku nastavljenega obdobja grelnik zopet deluje v normalnem oz. prednastavljenem načinu.

Časovno upravljanje delovanja omogoča do tri različne režime delovanja v dnevu in je priporočljivo predvsem, kadar želimo izkoristiti npr. cenejši, nočni tok.

Hitro segrevanje. Kadar na voljo nimamo zadostne količine tople ali pa se naše potrebe razlikujejo od nastavljene SMART funkcije, lahko z vklopom te funkcije vodo takoj segrejemo.

Lastnosti grelnika
IR ogrevanje
V kombinaciji z IR grelnimi paneli priporočamo nakup Gorenjevega grelnika OBD SMART. Za več informacij o grelniku in njegovem nakupu obiščite www.gorenje.si oz. https://si.gorenje.com/c/WATER-HEATER-OGB80E4-OGB80SM/p/000000000000342194_0001.