Nova generacija IR panela | EKOSEN

Nova generacija IR panela
torek, 10. Marec 2020
/
novica

IR-grelni panel SKY je naš najnovejši vrhunski proizvod. Nova tehnologija IR-panelov ga uvršča kot najnaprednejši IR-panel na svetu.

Grelni paneli, ki prepričajo še tako zahtevne uporabnike, primerni za novogradnje ali starejše zgradbe- hiše, apartmaje, stanovanja …

IR-panel Sky je na tržišču edinstven, saj ga zaznamuje izredno lahka konstrukcija (do 2,3 kg), velika učinkovitost in enostavnost montaže!

Prepriča tudi prijaznost do okolja in regije, kar je nam izredno pomembno: grelni paneli so proizvedeni v Avstriji in v Sloveniji z najsodobnejšo tehnologijo in najmodernejšimi postopki izdelave! Tako zmanjšamo količino škodljivih izpustov pri transportu. Prav tako se pri izdelavi in reciklaži porabi veliko manj energije kot pri primerljivih grelnih panelih.

Na zadnji strani se panel segreje le na telesno temperaturo, oddajanje toplote pa je usmerjeno v vse smeri, kar je mogoče zaradi edinstvene rahle izbočenosti in strukturirane površine IR-grelnega panela. Zaradi hitrejše odzivnosti smo za grelno telo uporabili baker.

IR-grelni paneli v kombinaciji z IR Sun regulatorjem povprečno delujejo le 4 ure na dan za vzdrževanje želene temperature prostora.

Po približno 10 minutah se poraba energije zmanjša za 20 % – ob tem pa oddajajo prav toliko toplote kot prej.

In še prednost za vse umetnike: površino lahko individualno pobarvate z disperzijskimi barvami!

Seveda so opremljeni z najboljšo zaščito proti pregrevanju in prahu (IP40).

Če deluje s polno močjo, se poraba energije po nekaj minutah zmanjša za 20 %, vendar NE ogrevalne moči! (Na primer, pri 500 W se poraba energije zmanjša na 400 W)

 

Nizka poraba energije

Naši SKY – infrardeči paneli potrebujejo le 250 ali 500 W energije. Po približno 10 minutah se poraba energije zmanjša za 20% – ob tem pa oddajajo prav toliko toplote kot prej.

Individualni dizajn

Sami pobarvajte SKY – Infrardeči panel, lahko pa vam ga z vašim najljubšim motivom potiskamo mi. Za vašo domišljijo skorajda ni nobenih omejitev.

Vrhunska tehnologija

Izredno lahka konstrukcija (1,2 ali 2,3 kg), strukturirana površina, ki je toplotno izolirana na hrbtni strani plošče za maksimalno učinkovitost, temperatura ogrevanja pri 90 ° C (+/- 5 ° C).

Preprosta namestitev

Paket vsebuje vse, kar potrebujete. Namestitveni in uporabniški priročnik je s svojo enostavnostjo prijazen do uporabnika. Tehtajo le 1,2 kg (250 W) ali 2,3 kg (500 W).

Na voljo je

SKY classic - povezava z IR Sun regulatorjem žično.

Prednosti IR panela SKY

  • Lahka konstrukcija
  • Velika učinkovitost
  • Enostavna montaža
  • Prijaznost do okolja - proizvedeni v Sloveniji in Avstriji
  • Vrhunska tehnologija
  • Nizka poraba energije
  • Ugodna cena
  • Enostavno upravljanje
  • Z najboljšo zaščito pred pregrevanjem

Garancija

  • 12 let polne garancije, ne glede na ogrevalne ure

Vabljeni v naše salone, da si ogledate IR panele in se prepričate o njihovi kakovosti. Naš delovni čas si lahko ogledate TUKAJ.

Ogrevanje z IR paneli zagotavlja številne prednosti. Za ogled kliknite TUKAJ.

Oglejte si izjave naših zadovoljnih strank in si preberite odgovore na pogosta vprašanja, za več informacij lahko pokličete na brezplačni telefon 080 30 10.