Blog | EKOSEN

Blog

Srijeda, 12. Lipanj 2019
/
novica
/
0 komentara
Ponosni na ekipo.
Petak, 17. Svibanj 2019
/
novica
/
0 komentara
Ekosen podarja IR-grelni panel Infrasun Glass
A že sodelujete v naši nagradni igri na naši Facebook strani, kjer podarjamo IR-grelni panel Infrasun GLASS? Hitro odgovorite na nagradno vprašanje, všečkajte našo Facebook stran in objavo in jo delite med svojimi prijatelji. Morda boste prav vi srečna/i nagrajenka/nagrajenec! 
Utorak, 30. Travanj 2019
/
novica
/
0 komentara
V velikih družinskih hišah pri nas si v pritličju praviloma dom organizira starejša, v nadstropju pa mlajša generacija. Medgeneracijska pomoč je dobrodošla, vendar sobivanje pod eno streho pogosto prinaša izzive. Mi pa smo našli precej neznačilen in uspešen način sobivanja dveh generacij.
 
Srijeda, 17. Travanj 2019
/
novica
/
0 komentara
Tina Prah je žena in mama treh majhnih otrok. Z družino živi v hiši na območju Celja, ki so jo opremili z IR-paneli in regulatorji IR Sun. Prej so se ogrevali s klimatsko napravo, zaradi česar so bili otroci ves čas prehlajeni, hkrati pa je bil strošek električne energije zelo visok. Zato so začeli iskati alternativo in jo našli pri podjetju Ekosen. Gospa Tina je svojo uporabniško izkušnjo z IR-grelnim sistemom Ekosen prijazno delila z nami.
Nedelja, 7. Travanj 2019
/
novica
/
0 komentara
Straničan Gregor Stračanek bo jutri izzval svetovnega prvaka
Več si lahko preberete TUKAJ.

Pages