Blog | EKOSEN

Blog

Srijeda, 17. Travanj 2019
/
novica
/
0 komentara
Tina Prah je žena in mama treh majhnih otrok. Z družino živi v hiši na območju Celja, ki so jo opremili z IR-paneli in regulatorji IR Sun. Podrobnosti odlične uporabniške izkušnje z IR paneli v nadaljevanju.
 
Nedelja, 7. Travanj 2019
/
novica
/
0 komentara
Straničan Gregor Stračanek bo jutri izzval svetovnega prvaka
Več si lahko preberete TUKAJ.
Petak, 5. Travanj 2019
/
novica
/
0 komentara
Ko se odločamo za investicijo v IR-ogrevanje, je pogosto vprašanje, v čem je razlika med izdelki in ponudniki ter kaj vse naj pri nakupu upoštevamo. IR-grelni paneli so razmeroma nov način ogrevanja, zato tudi ni veliko podjetij, ki bi imela dovolj znanja in izkušenj, posebej problematično pa je zagotavljanje pogojev garancije in servisa pri ponudnikih, ki to opravljajo kot dopolnilno dejavnost ali izdelke prodajajo izključno na spletu. Izbira ponudnika, kot je Ekosen d.o.o., ki ima dolgo tradicijo in veliko znanja, ponuja kakovostno montažo, ima dober servis, uporabniki pa imajo z njim pozitivne izkušnje, so gotovo ključni dejavniki, ki naj vas vodijo pri izbiri. Tako bodo IR-paneli zagotovo navdušili. 
 
Petak, 5. Travanj 2019
/
novica
/
0 komentara
A že sodelujete v naši nagradni igri na naši Facebook strani, kjer podarjamo IR-grelni panel Infrasun GLASS? Hitro odgovorite na nagradno vprašanje, všečkajte našo Facebook stran in objavo in jo delite med svojimi prijatelji. Morda boste prav vi srečna nagrajenka/nagrajenec! 
Utorak, 2. Travanj 2019
/
novica
/
0 komentara
IR-ogrevanje v celoti sledi sodobnim zahtevam ogrevanja in ob tem s posodobitvami omogoča uporabnikom enostavno uporabo.
Več si preberite v članku TUKAJ.

Pages